Nieuwjaar 2020

Gepubliceerd op 29 december 2019 om 15:28

In deze donkere dagen van december, is weer de tijd om zowel achteruit te kijken wat het jaar ons bracht als vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Buiten is het koud, het bleke licht van de laagstaande zon maakt alles zacht en sfeervol. Tijd om bij de open haard met een kop warme chocomelk een orakel kaart te leggen om te lezen waar onze kracht en aandachtspunten liggen. Onze successen en leermomentjes onder ogen te komen. De orakel kaarten te vragen waar je kracht in kan vinden en inzicht te verkrijgen op je pad. 

Voor de Bohemian Cirkel was 2019 een mooi jaar. Wij hebben veel diepgaande rituelen gedaan en de meer intensiever paden van de wicca bewandeld. Het jaarlijkse coven weekeind was misschien wel het hoogtepunt, waarin een intensief magisch werk heeft plaatsgevonden om ons geliefde covenlid Hella Raven met haar zelf ontworpen orakel de Raven Coins veel positieve kracht mee te geven, de wereld in. Ook is vermeldingswaardig dat wij weer nieuwe leden hebben mogen verwelkomen in de coven. De website is gerealiseerd en Nico heeft er iets prachtig moois van gemaakt. Leermomentje was wel dat dit nogal wat commotie teweeg bracht in de traditionele hoek van de wicca, waarna wij veel werk hebben gestoken in het doorwerken van de teksten. Uiteindelijk resulteerde dit in een nog mooiere site met een heel duidelijke inhoud.

Het is nu ook de  tijd om plannen te smeden die je graag wil gaan doen in het komende jaar.  Nog vers en pril maar vol belofte! Voor de Bohemian Cirkel altijd de tijd om de nieuwe agenda bekend te maken, met de komende vieringen en thema avonden. Check daarvoor de Agenda op de website!

We gaan van 2020 ook weer iets moois maken. Met onder andere weer de open vieringen. De eerstkomende zal de Ostara viering zijn. Het opleidingstraject loopt ook gewoon door. Daarnaast zijn er plannen voor een lezing/workshop met Hella Raven en de Raven Coins oracle en een workshop en klankbad met de helende klankschalen door Chris.

Op de foto is een legging te zien met het Tarot van de Druiden. Een krachtige legging met de bescherming en overvloed van de Heer en de Vrouwe op de zuilen. De cirkel/wiel ligt als basis. Het maken van de helende drank/fferyllt  boven, als verheven doel. Het centrum van Kracht en de Zon beloven ons een geweldig jaar waarin wij kracht en lichtheid kunnen verenigen. Erg veelbelovend vindt ik. Hier worden wij enthousiast van en wij kijken er dan ook naar uit!

Voor iedereen een magisch 2020 gewenst!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.