Raven, elder & maiden

Raven is de toezichthouder ofwel in wiccatermen de Elder (= ouderling). Het is haar taak om de HPS en de HP met raad en daad bij te staan bij persoonlijke vraagstukken en inwijdingen. 

Pagan achtergrond

Ik ben ruim 25 jaar praktiserend neo-pagan en actief in zowel de wicca als de druiderij (OBOD). In een proces van (met tussenpozen) 20 jaar heb ik een muntenorakel ontwikkeld dat in 2019 het licht heeft gezien. 

Maatschappelijke achtergrond

Ik ben sociaal werker en in die rol betrokken bij complexe situaties met mensen die dakloos zijn, psychiatrische problemen hebben, problemen hebben met drank en drugs en/of problemen hebben met de wet. Door mijn werk ben ik in aanraking gekomen met mensen van verschillende culturele en religieuze achtergrond. Vanuit mijn interesse hiervoor heb ik aan de universiteit van Leiden de Study of Religion gevold waarvoor ik in 2015 mijn MA cum laude behaald heb.  In mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in moderne religieuze bewegingen en ik heb een thesis geschreven over de Crystal Skull Movement.   

Raven Coins Oracle

De raven coins zijn mede dankzij de duidelijke gebruiksaanwijzing relatief eenvoudig in het gebruik en bieden bij benadering de zelfde mogelijkheden als werken met de Grote Arcana van de tarot. Je kan een volledige cast/worp doen op basis van een specifieke vraag of een zogenaamde daily cast van 3 munten met een boodschap voor die dag. 

Er zijn regelmatig workshops te volgen bij mij. We werken in kleine groepjes in Hoogvliet waarin je zelf leggingen kan leren doen. Materiaal is aanwezig.  Ik ben een aantal malen per jaar te bezoeken op spirituele festivals en middeleeuwse markten in binnen- en buitenland. Check voor de agenda de webside, facebook of instagram!

Je kan een CONSULT vragen op basis van dit orakel, of je kan het zelf aanschaffen en de mogelijkheden ontdekken. Meer informatie daarover vindt je HIER.