Tante Beer: HPS, moeder overste (1964)

Tante Beer is een warme en enthousiaste tante. HPS van de Bohemian Circle.  Ik voel mij geroepen mijn kennis en kunde in de wereld dienstbaar te maken. Voel mij gezegend met creativiteit, intellect en humor. Op een aardse manier draag ik mijn steentje bij, om de wereld een betere en mooiere plaats te maken.

Al vanaf mijn pubertijd ben ik bezig met spiritualiteit, energie en magie. Vele tientallen jaren, heb ik trainingen en workshops gevolgd op het gebied van sjamanisme, wicca/hekserij en druiderij door zowel gerenommeerde leraren als rare vogels, gedurende  langere of kortere tijd. Daarnaast heb ik alle grote wereld religies intensief bestudeerd evenals vele nieuwetijdse stromingen. Het waren leerzame en mooie jaren.  In mijn leven heb ik ook reguliere opleidingen gevolgd op het gebied van psychologie en psychiatrie, het menselijk lichaam en healing. Ik heb 10 jaar lang een eigen praktijk gehad voor personal coaching en training en ben nu werkzaam in de psychiatrie. 

Samen met Vos heb ik mij 5 jaar lang met onze coven Pragmagie aangesloten bij de Roaming Ravens en Heidense Bende op Castlefest om de mensen kennis te laten maken met de oude kunde. Dit waren mooie en intensieve weekenden waar wij ca. 30.000 bezoekers iets mee konden geven over de craft.

Pragmagie zijn wij gestart in 2009, sinds die tijd ben ik samen met mijn geliefde Vos, Wij hebben in deze coven veel gerealiseerd. Omdat wij onze kennis en kunde graag doorgeven en daar ook voor gevraagd zijn, hebben wij met dat doel de coven Bohemian Circle opgericht. Hierin kunnen wij, gezamenlijk met onze leden de oude kennis onderzoeken, doorleven en met magie transformeren in de doelen in ons leven. Wij hebben al veel mensen zien groeien op verschillende niveaus. Wij onderzoeken wat goed werkt (en niet) en daar schrijven wij artikelen over.

Deze kennis wordt gedeeld op de website en in diverse media. Wij hebben de afgelopen tijd veel nieuwe en jonge leden mogen verwelkomen. De oude kennis met de nieuwe generatie verbinden zien wij als een mooie bijdrage aan een betere wereld. Door alle corona maatregelen van het afgelopen jaar zijn wij uitgedaagd veilige bijeenkomsten te houden. Het is ons toch gelukt steeds kleine groepjes bijeen te brengen. Dit gaf een verdieping.  Ook het internet biedt ons de mogelijkheid elkaar te zien met ontmoetingen en kennis te vergaren in de online beschikbare lessen. 

Om scherp te blijven, verdiep ik mij in een breed scala aan spirituele onderwerpen zoals de godin Hekate, streek godinnen en het schrijven van goede lessen in de oude kennis. Studeren is aan mij wel besteedt. Er is altijd weer nieuwe informatie beschikbaar over spiritualiteit, psychologie en stromingen hierin.

Ik sta met beide benen in de maatschappij. In het dagelijks leven werk ik in de psychiatrie en gehandicaptenzorg. Daar schijf ik blogjes over. Ook ben ik pedicure. Ik hou van dieren en heb zelf 2 hondjes. Samen met mijn inwonende dochter en haar 2 hondjes is het een gezellige boel bij ons thuis. Koken is een gezins liefhebberij. Als laatste zal ik over mijzelf vertellen dat ik een creatief mens ben die houdt van macrame en ontwerpen.

Het leven is magisch,
maar je moet wel zelf met het toverstafje zwaaien