Dienstverlening door de heks

Religie is gratis, maar dienstverlening moet betaald worden, immers wij stellen onze kostbare tijd, kennis en ervaring tot jouw beschikking. Ook in het verleden werd de heks, ziener of sjamaan betaald door de vraagsteller, destijds meestal in natura of wederdienst en vandaag de dag in geld.  Wij rekenen € 20,00 per half uur, te betalen via een Tikkie. Neem contact op via de CONTACT pagina.

Wij bieden:

Divinatie met tarot of muntenorakel

Sinds mensenheugenis is men benieuwd naar wat de toekomst / het lot in petto heeft. Edoch wij voorspellen geen toekomst, wij helpen je te benoemen wat je werkelijk in de weg zit bij het behalen van je doel en helpen je te (her)ontdekken wat voor jou het beste pad is. Alle antwoorden zitten meestal al in jezelf, je kan er alleen even niet bij. Met een legging maken wij dat weer helder. Wij bieden twee vormen van divinatie:

  • de tarotlegging, alle traditionele leggingen
  • het muntenorakel, een hedendaags orakelspel, ontworpen door ons covenlid Hella Raven (zie ook contactpagina)

Wij doen het liefst legging of worp liefst als je fysiek tegenover ons zit, want wij lezen zowel jouw reacties als de kaarten of orakelmunten.

 

Tarotopstelling (familie-opstelling)

De eigen familie is in onze jonge jaren van groot belang bij het verloop van ons hechtingsproces en ons besef van normen en waarden. Als daar iets mis gaat, dan neen wij dat onbewust ons leven lang mee. Dat kan problemen geven bij o.a. partnerkeuze en ons gevoel van welbevinden (bijv. het knagende gevoel dat je iets mist of niet voldoet).
De familie-opstelling van Hellinger is een beproefde methode om dit soort problematiek bloot te leggen. Normaliter gebeurt dit door personen gevoelsmatig in een ruimte op te stellen om daaruit de onderlinge verhoudingen af te lezen. Dit vraagt veel organisatie.
In plaats van personen kunnen evenwel ook tarotkaarten gebruikt worden als avatar. Dit kan op twee manieren: door een bij de persoon passende kaart te kiezen of door de blinde kant te labelen en de kaart te draaien zodra de gewenste opstelling bereikt is. Het effect is vaak overweldigend. Zodra duidelijk wat de oorzaak van je probleem is kan aan de oplossing gewerkt worden. Ook hier geldt dat de oplossing meestal al in jezelf zit. Wij helpen je alleen maar om hem te vinden. 

Een opstelling kan alleen maar goed werken als je fysiek aanwezig bent, want het gaat om jouw energie die in de opstelling gaat. Een sessie duurt minimaal een uur.

 

Overgangsrituelen

Wij helpen je bij het samenstellen van passende overgangsrituelen op paganistische grondslag. Desgewenst gaan wij ook voor in dat ritueel. Denk hierbij aan:

  • geboorte
  • handvasting
  • scheiding
  • overlijden

Inwijding op maat voor solitaire wiccans

Wij leveren inwijdingen op maat voor wie solitair werkt.  Wij houden hiervoor een intake gesprek om vast te stellen wat je kennisniveau is, welke goden er aangeroepen moeten worden, welke kleding (of skyclad) er gedragen wordt, welke locatie, welke tijd  en of je van verrassingen houdt of niet. Wij staan garant voor een ritueel dat je bij blijft. 

 

Hiernaast wordt de initiant voorgesteld aan het element water