Tante Beer: HPS, akela, moeder overste (1964)

Wat je van mij als HPS mag verwachten is:

  • een warme persoonlijke belangstelling voor jou als persoon
  • inbreng vanuit 30 jaar kennis en ervaring met wicca, druiderij, sjamanisme en psychodrama
  • professionele begeleiding

Dit is gebaseerd op onderstaande persoonlijk ontwikkeling:

Ik ben een warme en enthousiaste tante. HPS bij Pragmagie en Bohemian Circle. Ik voel mij geroepen mijn kennis en kunde aan de wereld dienstbaar te maken. Ik voel mij  gezegend met creativiteit, intellect en humor, al zeg ik het zelf.
Op een aardse manier draag ik mijn steentje bij om de wereld een betere en mooiere plaats te maken (ook voor chihuahua's). 

Al vanaf mijn pubertijd ben ik bezig met spiritualiteit, energie en magie. Ik heb tientallen jaren langere en kortere tijd in vele groepen gezeten van gerenommeerde leraren  op het gebied van sjamanisme,  druiderij (OBOD) en wicca/hekserij (waarvan 2 jaar in de Alexandrian coven van  Nimuë & Melkor). Daarnaast heb ik alle grote wereld religies intensief bestudeerd evenals vele nieuwe tijdse stromingen. Dit waren leerzame en mooie jaren. Ook heb ik reguliere opleidingen gevolgd op het gebied van psychologie en psychiatrie, massages en healing.  10 jaar lang (1999-2009) heb ik een eigen tempel/praktijk gehad met coaching en training en lichaamsgerichte therapie.

Sinds 2009 ben ik samen met de liefde van mijn leven, Vos. Samen hebben zijn wij de coven Pragmagie begonnen. Wij hebben hierin veel gerealiseerd. Omdat wij veel vraag kregen naar pratijkopleidingen,  zijn wij  de opleidingscoven Bohemian Circle begonnen. Hierin kunnen wij, gezamenlijk met onze leden de oude kennis onderzoeken, doorleven en met magie transformeren in onze doelen in het leven. Wij hebben al veel mensen hierin begeleidt op alle niveaus. Wij onderzoeken hierin wat goed werkt (en niet) en daar schrijven wij artikelen over. De kennis komt beschikbaar op de website en in diverse media.

Aangesloten bij de Roaming Ravens en Heidense bende, hebben wij 5 jaar lang op Castlefest gestaan om de mensen kennis te laten maken met de craft. Dit waren mooie en intensieve weekenden met gemiddeld 30.000 bezoekers.

 

Momenteel creëer ik met Vos een tarot-interdite. Een eigen tarot spel met eigen ontworpen afbeeldingen/fotoos. Dit geeft een heel mooie en creatieve verdieping in onze kennis van de tarot. Ook ben ik intensief bezig met de Godin Hekate en lid van de internetgroep Convenant of Hekate. Hier kunnen wij wereldwijd uitwisselen en kennis opdoen over deze antieke en moderne Godin

In het dagelijks leven werk ik als begeleidster in de psychiatrie bij een beschermd wonen voorziening. Daarnaast heb ik een eigen praktijk als pedicure. Ik hou van dieren en heb zelf 2 honden. Ook ben ik graag creatief bezig en maak vele dingen: handwerken: patchwork wandkleden, vesten e.a., rituele kleding en benodigdheden, macramé en opknappen/aanpassen van oude meubelen. 
Ik probeer met humor en levensvreugd, soms ook zelfspot, mijzelf scherp te houden.

 

Lieve mensen:

Het leven is magisch, maar je moet wel zelf goed met het toverstafje zwaaien