Consulten

Als wiccan doen wij (Beer & Vos) ook aan het verlenen van diensten aan derden. Dit doen wij niet gratis, want voor wat hoort wat. Wij gaan uit van een vergoeding van € 50,00 per uur excl. eventuele reiskosten. De consulten worden gegeven op afspraak, in persoon of via videogesprek, bij ons of op locatie.

Wij hebben elk ruim 30 jaar professionele ervaring op het gebied van coaching (o.a. NLP en Mediation) aangevuld met kennis van de tarot en diversen paganistische rituelen. Vos is ook gecertificeerd druide.

Tarotleggingen 

Sinds mensenheugenis is de men op zoek naar wat de toekomst/ het lot voor hem/haar in petto heeft, maar wij voorspellen geen toekomst. Als wij dat konden waren wij al schatrijk geweest. Nee, wij laten je zien hoe het verleden het heden bepaald heeft en welke keuzen je voor de toekomst kan maken. Die toekomst heb je in eigen hand.
Wij werken als volgt:

 • jij stelt de vraag waar je eerst goed over nagedacht hebt
 • wij bepalen welke soort legging en welk deck er het beste bij je vraag past
 • jij schudt de kaarten en deelt het deck
 • het universum bepaalt welke kaarten er gelegd worden
 • wij helpen je op basis van de symboliek van de kaarten inzicht te krijgen in wat je tot hier bracht, wat je huidige situatie is en welke mogelijke paden/keuzes er voor je open liggen om je vraag beantwoord te krijgen of de wens die daaraan ten grondslag ligt in te willigen.

Wij doen de legging alleen als je fysiek tegenover ons zit, want wij lezen zowel jou als de kaarten. Het kan bij jou of het kan bij ons. Een sessie kost € 30,00 per half uur excl. eventuele reiskosten.

Familie-opstelling met tarot

De eigen familie is in onze jonge jaren van groot belang bij het verloop van ons hechtingsproces en ons besef van normen en waarden. Als daar iets mis gaat, dan neen wij dat onbewust ons leven lang mee. Dat kan problemen geven bij o.a. partnerkeuze en ons gevoel van welbevinden (bijv. het knagende gevoel dat je iets mist of niet voldoet).
De familie-opstelling van Hellinger is een beproefde methode om dit soort problematiek bloot te leggen. Normaliter gebeurt dit door personen gevoelsmatig in een ruimte op te stellen om daaruit de onderlinge verhoudingen af te lezen. Dit vraagt veel organisatie.
In plaats van personen kunnen evenwel ook tarotkaarten gebruikt worden als avatar. Dit kan op twee manieren: door een bij de persoon passende kaart te kiezen of door de blinde kant te labelen en de kaart te draaien zodra de gewenste opstelling bereikt is. Het effect is vaak overweldigend. Zodra duidelijk wat de oorzaak van je probleem is kan aan de oplossing gewerkt worden. Ook hier geldt dat de oplossing meestal al in jezelf zit. Wij helpen je alleen maar om hem te vinden. 

Een opstelling kan alleen maar goed werken als je fysiek aanwezig bent, want het gaat om jouw energie die in de opstelling gaat. Een sessie duurt minimaal een uur en kost € 60,00.

Spirituele begeleiding

Klankbord / Coaching gesprekken  vanuit een paganistische perspectief door Vos en/of Beer als hulp bij het beantwoorden van levensvraagstukken.

Energetische huisreiniging

Bij het betrekken van een nieuwe woning of na het vertrek van een ex uit je huidige woning of als je bezocht wordt door entiteiten (eerie feeling in sommige ruimten) is het een goed paganistische gebruik om de ruimte te energetisch reinigen met bezem, salie en drum.  

Passageriten

Een passagerite is een ritueel dat de verandering in sociale of seksuele status markeert ofwel het moment waarop een nieuwe fase in je leven ingaat. Wij verzorgen:

 • Handfastingsritueel
  Binding met een partner voor zolang de liefde duurt, ontbinding kan eventueel ook maar is minder gebruikelijk omdat dit vaak niet meer in vriendschap kan.
 • Menopauze ritueel
  Vanaf de leeftijd van 50 jaar ben je als vrouw niet langer vruchtbaar en is je rol als verzorgster voor kleine kinderen voorbij. Je wordt dan een 'wijze vrouw' en dat moet gevierd worden en wel op het moment dat jij voelt dat je er klaar voor bent.