Consulten van de heks

Religie is gratis, maar consulten (dienstverlening) moeten betaald worden, immers wij stellen onze kostbare tijd, kennis en ervaring tot jou beschikking. Dat was in vroeger tijden zo en nu nog. Geld is daarbij nog steeds het meest praktische ruilmiddel in de vorm van contanten of een Tikkie. Per consult van een halfuur rekenen wij € 20,00 of per uur € 35,00. Neem contact op via de CONTACT pagina.

Wij bieden:

Divinatie

Sinds mensenheugenis is men benieuwd naar wat de toekomst / het lot in petto heeft. Edoch wij voorspellen geen toekomst, wij helpen je te benoemen wat je werkelijk in de weg zit bij het behalen van je doel en helpen je te (her)ontdekken wat voor jou het beste pad is. Alle antwoorden zitten meestal al in jezelf, je kan er alleen even niet bij. Met een legging maken wij dat weer helder. Wij doen het liefst leggingen als je fysiek tegenover ons zit, want wij lezen zowel jouw reacties als de kaarten of orakelmunten.

Wij bieden twee vormen van divinatie:

  • de tarotlegging, alle traditionele leggingen
  • het muntenorakel, een hedendaags orakelspel, ontworpen door ons covenlid Hella Raven (zie ook contactpagina)
  • de systemische tarot, opstellingenwerk (methode Hellinger) m.b.v. tarotkaarten

Persoonlijke begeleiding

Voor wie begeleiding wil bij het doorlopen van een verandering bieden wij persoonlijke ondersteuning. Wij sturen niet, maar helpen je te beslissen en de volgende stap te zetten in je proces.

Overgangsrituelen

Wij helpen je bij het samenstellen van een passend overgangsritueel op paganistsche grondslag. Desgewenst gaan wij ook voor in dat ritueel. Denk hierbij aan:

  • geboorte
  • handvasting
  • scheiding
  • overlijden

Inwijding op maat voor solitaire wiccans

Wij leveren inwijdingen op maat voor wie solitair werkt.  Wij houden hiervoor een intake gesprek om vast te stellen wat je kennisniveau is, welke goden er aangeroepen moeten worden, welke kleding (of skyclad) er gedragen wordt, welke locatie, welke tijd  en of je van verrassingen houdt of niet. Wij staan garant voor een ritueel dat je bij blijft. 

 

Hiernaast wordt de initiant voorgesteld aan het element water