2021 : EEN BIJZONDER JAAR - TERUGBLIK EN VOORUITKIJKEN

Gepubliceerd op 27 december 2021 om 20:56

Door: Beer
2021 was een bijzonder jaar. Aan de ene kant hadden we te maken met 2 lock-downs waardoor we minder bij elkaar konden komen. Mede hierdoor zijn er wel 155 lessen geschreven die ieder in zijn eigen tijd en tempo online kon volgen. Aan de andere kant is het een jaar geweest waarin we toch veel jaarvieringen, een inwijding en thema bijeenkomsten hebben kunnen houden. Zowel buiten in de natuur als binnen bij de haard zijn er veel ontmoetingen geweest. Zo zijn wij met Lammas naar de rivier gegaan en hebben een zonovergoten jaarviering mogen houden met water en vuur. Ook de beide joelvieringen wil ik noemen, gesplitst door de lock-down maar daardoor weer extra leuk door de verschillende samenstellingen.


2021 was een jaar waarin de coven gegroeid is naar een leuke club vaste mensen die regelmatig bijeenkomen en die een mooie band gesmeed hebben met elkaar. Er zijn enkele leden die door omstandigheden alleen online kunnen meedoen maar daar veel diepgang en verrijking aan ontlenen. We hebben zelfs een 2e binnen locatie gekregen doordat Walter zijn ruimte in Den Haag ook van harte beschikbaar stelt voor rituelen en bijeenkomsten. Ook rond de vuurschaal in de tuin van Hella is het goed toeven en een mooie plek om gezamenlijk te vieren.


Voor 2022 hebben wij volop plannen zoals een viering aan het strand, een volle maan ritueel met groots uitzicht op de maan (vanaf de 7e verdieping met vrij uitzicht) en hopelijk weer eens een coven weekeind. We zien het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet en zijn trots op onze mooie groep.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.