Natuurcoaching / Wandelcoaching

Wandelen in de natuur brengt je tot rust en heeft lucht en leven aan je gedachten, zelfs in de regen. Voor coaching is het een betere omgeving dan binnenskamers, zeker daar de coaching door een druide geschiedt.

Hier in de buurt hebben wij de Rhoonse grienden, een getijde bos van knotwilgen.
Elk jaargetijde heeft het gebied een geheel andere sfeer en zelfs bij hoogtij en laagtij is de beleving heel anders. In principe is dat ons werkgebied. Het ligt een kwartier bij ons vandaan en er is altijd genoeg parkeerruimte. Andere gebieden kunnen ook, maar dan voor langere sessies (bijv. De Kwade Hoek of Voornse duinen).

In principe streven wij er naar in een wandelsessie een afgerond doel te bereiken, hoe klein dan ook. Al wandelend kijken wij naar de natuur en de soms dramatisch gevormde bomen. De druide in ons vertelt wat over de natuur en jij vertelt wat er in je boven komt.     

Afspraak maken

Wij zijn professioneel opgeleide coaches met een rijke ervaring in  persoonlijke begeleiding.  Er is altijd eerst een intakegesprek.  Hierna kijken wij hoe en of wij verder gaan. Voel je vrij  contact met ons op te nemen. Sessieprijzen zijn inkomensafhankelijk vanaf € 30,00 per uur plus eventuele reiskosten.