Pagan Coaching

In oude tijden liep men de bossen in om na te denken en/of ging me te rade bij de Wijzen als men met een probleem zat. Men hield rituelen om dingen een plaats te geven of om kracht aan te ontlenen. Het waren methoden die werkten, toen en nu nog. Wij noemen dat Pagan Coaching.
Wij hebben hier de rol van de Wijzen, die jou helpen de juiste keuze te maken op je levenspad. Zelf heb je alle kennis al in je, wij helpen je het te vinden.  

Onder aan de Levensboom weven de Nornen je levensdraad. Soms komt die draad in de knoop en loop je vast in je leven, je relatie, je werk, etc. Wij kunnen je helpen die draad weer uit de knoop te halen. Wij doen dat in drie stappen door te kijken naar verleden, heden en toekomst:

 • Verleden – Wat bracht je hier?
  Samen krijgen wij in deze fae inzicht in hoe je in de huidige situatie bent terechtgekomen en wat je daarin vasthoudt. Kortom wij komen tot wat de kern van je probleem is.
  Hierbij gebruiken wij de natuur o.a.  Natuurcoaching in de Rhoons Grienden, de Voornse duinen of de Kwade Hoek. Je geniet van de natuur en praat over jezelf. Onderweg kom je van alles tegen en vindt je dingen die je wat laten zien in jouw proces. 
  Ook de tarot kan worden ingezet om je te helpen je echte probleem helder te krijgen. Wij leggen de kaarten en stellen de vragen op basis van de kaarten en jouw reactie daarop. Jij vertelt.
 • Heden – Wie ben je?
  Zodra je je probleem helder hebt, kan je het een plaats geven, je blokkades opruimen en je eigen kracht hervinden. Kortom je (her)ontdekt wie je werkelijk bent. Hierbij helpen wij je met technieken uit de NLP, familieopstellingen en overgangsrituelen.
 • Toekomst – Waar ga je naar toe?
  Het stellen van nieuwe concrete haalbare doelen en het zetten van de eerste stappen om die doelen te bereiken. Dit  kunnen wij kracht bij zetten m.b.v. NLP, directieve therapie en ondersteunende rituelen, afhankelijk van wat er bij jou past. 

Afspraak maken

Wij zijn professioneel opgeleide coaches met een rijke ervaring in  persoonlijke begeleiding.  Er is altijd eerst een intakegesprek.  Hierna kijken wij hoe en of wij verder gaan. Voel je vrij  contact met ons op te nemen. Sessieprijzen zijn inkomensafhankelijk vanaf € 30,00 per uur + eventuele onkosten.