Inner Circle

De kern van de coven bestaat uit een aantal oude heksen, samen goed voor bijna 100 jaar aan kennis en ervaring. Zij schrijven de artikelen, die o.a. op deze website gepubliceerd worden, experimenteren met diverse vormen van magie en divinatie, organiseren de opleidingen en workshops en verlenen de diensten aan derden (de werken van de wicca).

Tante Beer & Vos: HPS en HP

Wij zijn de Hoge Priesteres (HPS) en Hoge Priester (HP) van de coven en masters in psychodrama. Hiernaast op Castlefest (2013).  Een uitgebreide beschrijving van ons vindt je op de pagina's TANTE BEER en VOS  

 

Hella Raven: 3e graads covenlid en Maiden

Pagan achtergrond

Ik ben ruim 25 jaar praktiserend neo-pagan en actief in zowel de wicca als de druiderij (OBOD). In een proces van (met tussenpozen) 20 jaar heb ik een muntenorakel ontwikkeld dat in 2019 het licht heeft gezien. 

Maatschappelijke achtergrond

Ik ben sociaal werker en in die rol betrokken bij complexe situaties met mensen die dakloos zijn, psychiatrische problemen hebben, problemen hebben met drank en drugs en/of problemen hebben met de wet. Door mijn werk ben ik in aanraking gekomen met mensen van verschillende culturele en religieuze achtergrond. Vanuit mijn interesse hiervoor heb ik aan de universiteit van Leiden de Study of Religion gevold waarvoor ik in 2015 mijn MA cum laude behaald heb.  In mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in moderne religieuze bewegingen en ik heb een thesis geschreven over de Crystal Skull Movement.   

Raven Coins Oracle

De raven coins zijn mede dankzij de duidelijke gebruiksaanwijzing relatief eenvoudig in het gebruik en bieden bij benadering de zelfde mogelijkheden als werken met de Grote Arcana van de tarot. Je kan een volledige cast/worp doen op basis van een specifieke vraag of een zogenaamde daily cast van 3 munten met een boodschap voor die dag. 

Je kan een CONSULT vragen op basis van dit orakel, of je kan het zelf aanschaffen en de mogelijkheden ontdekken. Meer informatie daarover vindt je hier.

Ruud:  3e graads covenlid en Bard

Ruud heeft ervaring in de Wicca en de druiderij. Als professioneel theaterman verzorgt hij de muzikale en theatrale omlijsting van onze rituelen. 

Wij zijn zeer gezegend met zijn muzikale en technische bijdragen. Hij is een ware artiest.